onsdag 24. oktober 2007

Lite husmoraktivitet


Det har være lite aktivitet på denne bloggen den siste tiden. Ikke så rart, tatt i betraktning at komfyren - husmorens høyre hånd, har kapitulert. Den sjebnesvangre dagen var torsdag 11. oktober. Camilla skulle lage fløtegratinerte poteter til vår ukentlig fellesmiddag. De ble i stedet provisorisk tilberedt i kjele, da komfyren utstøtte en hølytt protest når steikeovnen ble skrdd på. Siden har den ikke varmet. Den er helt kald. Død. Nesten 2 uker har gått. Vi klarer oss, men kjenner savnet etter en steikeovn. En trøst er nå likevel at platene funker. Dog en mager trøst, for hvem kan vel bake uten steikeovn? Kaker og gjærbakst stekt på kokeplater virker som en heller dårlig plan...
Nå venter vi i spenning på når hybelmannen vil komme med en ny...
Time will show!

6 kommentarer:

Kathrine Løsnesløkken sa...

Det er nå dere skaffer dere menn... Konene BRUKER ting, og mennene FIKSER ting når konene ødelegger de. Det er bare sånn det fungerer.

karen sa...

Ja du sier noe. Men så er det jo dette med menn. De kommer jo ikke akkurat rekende på ei fjøl, selvom det er tilfelle i reklamen på tv2.

Camilla sa...

Huff, nei... Vi blir feilinformert folkens! Livet er ikke som på TV. I den virkelige verden nytter det ikke å sitte å vente på at Mr.Handyman skal komme å fikse steikeovnen...

Ingerine sa...

Altså, ej vi berre påpeike det faktum at husmorarbeide ikkje kun består av baking! Der e mange andre spennende aspekt ved yrke en kan gripe fatt i. Som for eksempel vasking (av diverse ting, som f. eks. klær, gulv, vinduer, roomates osv..), rydding, matlaging (d ekje alt som må i steikeovnen veit dokke!) og sist men ikkje minst jobben med å gjere en heim til ein HEIM! Pynting og fiksing. Dersom dokke kun baka kan dokke ikkje kalle doke sjøl for husmødre! Being a housewife is so much more than that. Sode!

By the way. Savna ei gjestebok på sida her. D e so praktisk til sånne små inputs som ikkje nødvendigvis he nåke med d aktuelle innlegg å gjere..

Camilla sa...

Greit det, Ingerine... Men alltid greit med en liten unnskyldning;) Dessuten er det lite annen husmorslig aktivitet fra min side i disse dager. *sukk* Gleder meg til de dager der dette er en naturlig del av livet mitt og jeg ikke trenger å studere i tillegg.

Som nevnt tidligere er det lov å kommentere/komme med innlegg og innspill selv om de ikke har så mye med det gitte temaet i blogginnlegget... så det...=)

Anonym sa...

haha.. gjett hva jeg oppdaga? Noen fra folkehøyskolen har nesten lik adr som dere :P
husmorskulen.blogspot.com.. hehe.. ellers? baka noen kaker i det siste?